Οι ερυθρόλευκοι διαβάζουν Game of Thrones!

Οι ερυθρόλευκοι διαβάζουν Game of Thrones!

Λατρεία για το Game of Thrones και στον Ολυμπιακό καθώς μετά τον πρώην άσο του Μπάλας Μέγιερι που το έβλεπε μανιωδώς τώρα οι πιτσιρικάδες της ομάδας διαβάζουν τα σχετικά βιβλία!

Οι ερυθρόλευκοι διαβάζουν Game of Thrones!
Στην προετοιμασία της Κ-20 και της Κ-17 στο Πήλιο μετά από τα γεύματα αλλά και το βράδυ πριν από τον ύπνο πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που διαβάζουν ένα βιβλίο. Δυο απ' αυτούς είναι ο Κώστας Μεγαρίτης και ο Ντίνος Πανάγου. Μέλη και οι δυο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού φροντίζουν πέρα από την ατομική τους βελτίωση μέσα στο γήπεδο και για την πνευματική τους εξέλιξη.
 
Σε περίοπτη θέση λοιπόν το Game of Thrones! Ο Ντίνος Πανάγου διαβάζει αυτό τον καιρό το "Game on Thrones: Το παιχνίδι του στέμματος" του George Martin και το βρίσκει συναρπαστικό. "Είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το διαβάζεις. Το βιβλίο έχει περισσότερες λεπτομέρειες. Σε συναρπάζει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα", σημειώνει ο νεαρός άσος και συνεχίζει: "Γενικά το βιβλίο με χαλαρώνει και παράλληλα με διασκεδάζει. Δεν θέλω να είμαι όλη την ώρα με το κινητο και το tablet, προτιμώ να περάσω πιο δημιουργικά το χρόνο μου. Τα βιβλία που μ' αρέσουν είναι αυτά της φαντασίας και αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Τόλκιν". Για την... ιστορία φανατικός με την σειρά αλλά και τα βιβλία ήταν ο πρώην ερυθρόλευκος πορτιέρε, Μπάλας Μέγιερι.
 
Ο Κώστας Μεγαρίτης από την άλλη έχει μαζί του στο Πήλιο το best seller του Γιούνας Γιούνασον "Ο εκατόνταρχος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε", το οποίο έχει πουλήσει σ' όλο τον κόσμο περισσότερα από 8.000.000 αντίτυπα. "Είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο", λέει ο νεαρός μέσος και συνεχίζει μιλώντας για την αγάπη του προς τα βιβλία: "Το διάβασμα με χαλαρώνει με ξεκουράζει από το άγχος της ημέρας. Μέσα από τα βιβλία μαθαίνεις πολλά νέα πράγματα που σε κάνουν να θες να εξασκήσεις περισσότερο το μυαλό σου. Σου ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Νίκος Καζαντζάκης και το αγαπημένο μου βιβλίο το "Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά". 
 
Η Ακαδημία φυσικά και  δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και προπόνηση. Ο Ολυμπιακός φροντίζει έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι επιμελείς και καλοί μαθητές αλλά και φοιτητές γι' αυτό φροντίζει για το σχολείο τους και το φροντιστήριο τους. Παράλληλα με το πρόγραμμα προπονήσεων και τους αγώνες "τρέχει" και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις σε μουσεία, σε θέατρο και κινηματογράφο.

Best of internet