Κατέκτησε το «Sebastiano D’ Onofrio» ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Κατέκτησε το «Sebastiano D’ Onofrio» ο Παναιτωλικός

bet365

Το διεθνές τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio» κατέκτησε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε 3-1 της ρουμάνικης UT Arad, ενώ έμεινε στο 0-0 με την ιταλική Jesina.

Ο Παναιτωλικός κατέκτησε το φιλικό τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio», καθώς στο πρώτο ματς επικράτησε 3-1 και στο δεύτερο έμεινε στο 0-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 των αντιπάλων του στο τρίτο ματς κατέκτησε το τρόπαιο.

Στο 3-1 επί της UT Arad, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 9' με τον Πάουλο, με τον ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται σε αυτή τη φάση και να γίνεται αλλαγή, με το τεχνικό τιμ να ανησυχεί γι' αυτό τον τραυματισμό. Στο 20' ο Μαρκόφσκι έκανε το 2-0 και ο Ουάρντα το 3-0 στο 27'. Οι Ρουμάνοι μείωσαν με πέναλτι του Chindris στο 39', στο φιλικό που ήταν 60λεπτο.

Με τραυματισμό αποχώρησε και ο Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο...

Παναιτωλικός 1ου φιλικού: Κριστιάνο, Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (48’ Ρόσα), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (12’ Φερέιρα), Μουνιός (31’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

Παναιτωλικός 2ου φιλικού: Κολοβούρης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κουτρομάνος, Ρότσα, Μαλής, Παπουτσογιαννόπουλος (30’ Μύγας). Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ρόσα, Βακράκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα