Ικανοποιητική ξανά η διάθεση των εισιτηρίων της ΑΕΚ

Ικανοποιητική ξανά η διάθεση των εισιτηρίων της ΑΕΚ

Και την Τετάρτη, στην τρίτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων, οι οπαδοί της ΑΕΚ σχημάτισαν ουρές στα εκδοτήρια ώστε να καταφέρουν να βρουν μια θέση στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Πέμπτης, στη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν! 

Ικανοποιητική ξανά η διάθεση των εισιτηρίων της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον λογαριασμό της «Ένωσης» στα social media:

Συνεχίζεται και σήμερα με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για την αυριανή ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. 

H σημερινή προπώληση από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα. Αύριο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής: • σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα • Λ. Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα • εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα • εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στα εκδοτήρια για την αγορά του εισιτηρίου τους προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής και από τα αυστηρά μέτρα τάξης και ασφάλειας της Αστυνομίας σε συνεργασία με την UEFA και τις δύο ομάδες.

Best of internet