Τελικά με τον Πογκμπά... δεν βγάζεις άκρη (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τελικά με τον Πογκμπά... δεν βγάζεις άκρη (vid)

bet365

Ο ντόρος συνεχίζεται, ο ίδιος δεν αφήνει να διαρρεύσει το παραμικρό για το μέλλον του, πρώτα υπογράφει φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά δηλώνει πως... μένει στη Γιουβέντους!

Ο Πολ Πογκμπά έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους με τα καμώματά του όσον αφορά το σήριαλ της πιθανής επιστροφής του στους «κόκκινους διαβόλους».

Τη στιγμή που όλα δείχνουν έτοιμα για το ταξίδι του στο Μάντσεστερ και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Γιουνάιτεντ έναντι ποσού που θα κάνει τη μετακίνησή του, την ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Γάλλος χαφ συνεχίζει απτόητος... τον χαβά του.

Αν και πριν από μερικές μέρες είχε υπογράψει την κόκκινη φανέλα με τ' όνομά του στην πλάτη, απάντησε θετικά σε ερώτηση φίλου της Γιουβέντους στη Νέα Υόρκη, για την παραμονή του στη «Γηραιά Κυρία» και την επόμενη σεζόν!

Βέβαια, το ... «Yeah» που θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή που του γίνεται η ερώτηση από τους φίλους της ιταλικής ομάδας, ίσως να μην είναι και απόλυτα πειστικό, αλλά όπως και να 'χει, ο Πογκμπά φροντίζει ώστε να... πουλήσει τρέλα μέχρι ν' ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα