«Καθαρίζουν» τα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει ισχυρούς ο Παναθηναϊκός

«Καθαρίζουν» τα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει ισχυρούς ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Καθαρίζουν» τα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει ισχυρούς ο Παναθηναϊκός

bet365

Τις νίκες των φαβορί του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να βρεθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Εννοείται πως στον Παναθηναϊκό το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι η πρόκριση επί της ΑΪΚ στην αυριανή αναμέτρηση στην Στοκχόλμη. Οι... πράσινοι έχοντας το υπέρ τους 1-0 στην Λεωφόρο πάνε στην Σουηδία για να κάνουν το αυτονόητο, να περάσουν δηλαδή στα πλέι οφ και μετά να διεκδικήσουν την είσοδο στους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο σήμερα θα έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στους ρεβάνς των αγώνων που μένουν για τον τρίτο προκριματικό γύρο ρου Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς από τα ματς αυτά θα φανεί αν (εφόσον βέβαια όλα πάνε καλά), αν η ομάδα θα βρεθεί στους ισχυρούς ή στους αδύνατους στην κλήρωση.

Για να βρεθούν στους ισχυρούς και να έχουν μια όπως και να το κάνουμε πιο βατή κλήρωση, θα πρέπει να περάσουν τα φαβορί στην επόμενη φάση. Να προκριθούν δηλαδή οι Σάλτσμπουργκ (1-0 με Παρτιζάνι στην Αλβανία), Σέλτικ (1-1 με την Αστάνα επίσης εκτός έδρας), Κοπεγχάγη (1-1 με Άστρα εκτός), Λέγκια (1-0 με Τρένστιν εκτός) και Άντερλεχτ (2-2 με Ροστόφ στη Ρωσία). Για την ακρίβεια στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να αποκλειστούν τρεις γηπεδούχοι, κάτι πως φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, οπότε η λογική λέει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ισχυρούς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αρκεί φυσικά να περάσει αυτός το εμπόδιο της ΑΪΚ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα