Αστέρας Τρίπολης: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του γενικού αρχηγού

Αστέρας Τρίπολης: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του γενικού αρχηγού

Ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, Μπάμπης Σκορπίδας, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της αποστολής και ξεχωριστά τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ για τα όσα βιώνει εδώ και 15 χρόνια στο σύλλογο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Αστέρας Τρίπολης: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του γενικού αρχηγού

Η δήλωση του πιο παλιού μέλους του Αστέρα Τρίπολης και γενικού αρχηγού της ομάδας Μπάμπη Σκορπίδα:

«Φθάνοντας στο τέλος μιας ακόμη προετοιμασίας του Αστέρα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου προς τους ιδιοκτήτες της ομάδας για όσα ζω εδώ και 15 χρόνια.

Για ακόμη μια χρονιά η προετοιμασία στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, σε ένα φοβερό προπονητικό κέντρο και όλα κύλησαν ομαλά.

Με διπλές προπονήσεις, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση από όλο το προπονητικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές, ο Αστέρας προετοιμάζεται όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της αποστολής που εδώ και 17 μέρες στην Ολλανδία δίνουν και την ψυχή τους. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, το επιτελείο του, τους δύο φροντιστές Γιάννη Κατσάνη και Ζάχο Παράσχο, τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς, οι οποίοι με σκληρή δουλειά κατάφεραν να εκτελέσουν άριστα τη δουλειά τους.

Καλή επιστροφή να έχουμε και καλή σεζόν».

Best of internet