Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίαση μεταγραφών, εκπλήξεις και νέες εμφανίσεις!

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίαση μεταγραφών, εκπλήξεις και νέες εμφανίσεις!

bet365

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 20:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Star Store!

Οι μεταγραφές του Αστέρα, οι νέες εμφανίσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους φίλους της ομάδας μας στην κιτρινομπλέ μπουτίκ στο κέντρο της Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 67).

Από τις 18:30 το απόγευμα η γιορτή θα αρχίσει να δίνει παλμό στην πόλη, ενώ το κοινό θα απολαμβάνει τα ποδοσφαιρικά μαγικά κόλπα του Football Freestyler Αλέξανδρου Πιτσαλίδη, ενώ εντός καταστήματος θα γίνονται διαγωνισμοί σε κουίζ, με τους νικητές να κερδίζουν αστεριανά δώρα!

Η κορύφωση της βραδιάς θα έρθει στις 20:00, όπου με φαντασμαγορικό τρόπο θα αποκαλυφθούν όλες οι νέες εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2016-2017, ενώ στο σημείο θα βρίσκονται όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας και θα υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα