«Παίζεται» μία θέση για Χαποέλ Μπερ Σεβά (vid)

Ο Βίκτορ δείχνει να το σκέφτεται ακόμα για έναν εκ των Μπουχαλάκη - Σεμπά για το βασικό σχήμα κάτι που θα καθορίσει και την διάταξη για το ματς με Χαποέλ Μπερ Σεβά.

«Παίζεται» μία θέση για Χαποέλ Μπερ Σεβά (vid)
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Ο Βίκτορ όλο αυτό το διάστημα έχει δοκιμάσει τρία σχήματα: 4-3-2-1, 4-2-3-1 και 4-3-3. Όλα δείχνουν πως οι 10 είναι σίγουροι: Καπίνο τέρμα, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ντε Λα Μπέγια αριστερά, στόπερ οι Ντα Κόστα και Μποτία, στο κέντρο Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο και μπροστά Φορτούνης, Τσόρι και Ιντέγιε. Η μία θέση που... παίζεται μπορεί να καθορίσει και το σύστημα.

Εάν τελικώς επιλεγεί ο Μπουχαλάκης το σχήμα θα είναι 4-3-2-1. Στην περίπτωση που είναι ο Σεμπά ο εκλεκτός τότε η διάταξη θα είναι 4-2-3-1. Με τον Σέρβο και τον Καμπιάσο στο κέντρο και τριάδα πίσω από τον Ιντέγιε με Σεμπά - Φορτούνη και Τσόρι. Ο Βίκτορ Σάντσεθ μπέρδεψε πρόσωπα και σχήματα και στην τελευταία προπόνηση εάν και η αίσθηση που συνεχίζει να υπάρχει είναι πως πιθανότατα θα πάει στο ματς με το 4-3-2-1 και τον Μπουχαλάκη βασικό. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μπουχαλάκης αντί του Καμπιάσο.

Η προπόνηση πριν την Χάποελ Μπερ Σεβά / Training ahead of match against Hapoel Beer Sheva

Best of internet