«Παίζεται» μία θέση για Χαποέλ Μπερ Σεβά (vid)

«Παίζεται» μία θέση για Χαποέλ Μπερ Σεβά (vid)

Ο Βίκτορ δείχνει να το σκέφτεται ακόμα για έναν εκ των Μπουχαλάκη - Σεμπά για το βασικό σχήμα κάτι που θα καθορίσει και την διάταξη για το ματς με Χαποέλ Μπερ Σεβά.

«Παίζεται» μία θέση για Χαποέλ Μπερ Σεβά (vid)

Ο Βίκτορ όλο αυτό το διάστημα έχει δοκιμάσει τρία σχήματα: 4-3-2-1, 4-2-3-1 και 4-3-3. Όλα δείχνουν πως οι 10 είναι σίγουροι: Καπίνο τέρμα, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ντε Λα Μπέγια αριστερά, στόπερ οι Ντα Κόστα και Μποτία, στο κέντρο Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο και μπροστά Φορτούνης, Τσόρι και Ιντέγιε. Η μία θέση που... παίζεται μπορεί να καθορίσει και το σύστημα.

Εάν τελικώς επιλεγεί ο Μπουχαλάκης το σχήμα θα είναι 4-3-2-1. Στην περίπτωση που είναι ο Σεμπά ο εκλεκτός τότε η διάταξη θα είναι 4-2-3-1. Με τον Σέρβο και τον Καμπιάσο στο κέντρο και τριάδα πίσω από τον Ιντέγιε με Σεμπά - Φορτούνη και Τσόρι. Ο Βίκτορ Σάντσεθ μπέρδεψε πρόσωπα και σχήματα και στην τελευταία προπόνηση εάν και η αίσθηση που συνεχίζει να υπάρχει είναι πως πιθανότατα θα πάει στο ματς με το 4-3-2-1 και τον Μπουχαλάκη βασικό. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μπουχαλάκης αντί του Καμπιάσο.

Η προπόνηση πριν την Χάποελ Μπερ Σεβά / Training ahead of match against Hapoel Beer Sheva

Best of internet