Κανονικά με τα διαρκείας

Gazzetta team
Κανονικά με τα διαρκείας

bet365

Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση για το φιλικό με την ΑΕΛ και τι ισχύει με τα εισιτήρια. Στις 18:30 το παιχνίδι.

Επειδή είναι ακόμα καλοκαίρι, οι περισσότεροι βρίσκονται σε... mood διακοπών και δεν έχουν ενημέρωση, η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση για το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (3 Αυγούστου, 18:30) για το τι ισχύει με τα εισιτήρια.

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, στις 18:30, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αποφάσισε τα εξής:

Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-17 ισχύουν κανονικά. Προκειμένου όμως οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 2, να προστατευθούν από την ζέστη και τον ήλιο, η συγκεκριμένη θύρα δεν θα ανοίξει. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 θα εξυπηρετηθούν από τις θύρες 4, 5/6 και 7 όπου η είσοδός τους θα γίνει με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Για τους φιλάθλους που δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, οι πωλήσεις τους θα συνεχιστούν κανονικά την Τετάρτη με το ωράριο να προσαρμόζεται για τις ανάγκες του φιλικού. Ετσι οι πωλήσεις θα γίνονται από τις 10:00 έως και τις 16:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κων. Παλαιολόγου), ενώ από τις 16:00 έως και τις 19:30 θα γίνονται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα.

Η τιμή του εισιτηρίου για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ορίζεται στα 5 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα