Καρεμπέ: «Ναι θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσουμε»

Καρεμπέ: «Ναι θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Ναι θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσουμε»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε δίκιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και το πως λειτούργησε μετά το ματς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά και έκανε λόγο για αποτυχία εάν δεν περάσει ο Ολυμπιακός.
Μιλώντας σε media στο Ισραήλ αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Κριστιάν Καρεμπέ επισήμανε: «Είναι φυσιολογικό να έχει μία τέτοια αντίδραση ο πρόεδρος. Όλοι παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε για να περάσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να σεβαστούμε την επένδυση του προέδρου. Είναι νορμάλ να έχει μία τέτοια αντίδραση. Ήταν ένα μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».
Για την πιθανότητα αποκλεισμού ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα είναι αποτυχία του κόουτς. Θα είναι μία αποτυχία για όλους. Η Χάποελ είχε παίξει πολλά ματς στη σεζόν, για εμάς ήταν το πρώτο. Αν αποτύχουμε πρέπει να σκεφτούμε τα μαθήματα που θα μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Τι κάναμε λάθος. Θα είναι μεγάλο μάθημα. Ναι, φυσικά θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθούμε. Οι Ισραηλινοί σίγουρα είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Έδειξαν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να κάνουμε την διαφορά. Είναι πρωταθλητές στην χώρα τους και τους σεβόμαστε».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα