Το έλλειμμα της Λίγκας και η αλλαγή πλεύσης του ΟΠΑΠ

Δημήτρης Τομαράς
Το έλλειμμα της Λίγκας και η αλλαγή πλεύσης του ΟΠΑΠ

bet365

Έλλειμμα της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ παρουσιάζει το κεντρικό ταμείο της Λίγκας μετά την περσινή... απουσία βασικού χορηγού πρωταθλήματος. Τι άλλαξε με ΟΠΑΠ.

Το περσινό πρόβλημα με το γεγονός ότι δεν υπήρχε κεντρικός χορηγός για σημαντικό διάστημα προκάλεσε έλλειμμα 3 εκατ. ευρώ στην Super League. Όμως για ότι ευρώ βγαίνει ή μπαίνει στα ταμεία υπάρχει η διαρκής έλεγχος των ορκωτών λογιστών της εταιρείας Price Waterhouse Coopers. Οπότε δεν μπορεί να υπάρξει η παραμική υπόνοια από την στιγμή που γίνεται συνεχώς τέτοιος έλεγχος. Σχετικά με τη νέα επαφή με τον ΟΠΑΠ την οποία σας έχουμε αναφέρει από χθες υπάρχει μία σημαντική διαφοροποίηση. Ο ΟΠΑΠ δεν δείχνει να επιμένει στην αποκλειστικότητα της χορηγίας στις φανέλες των ομάδων.

Οπότε το πλάνο θα έχει ονοματοδοσία πρωταθλήματος, κεντρικές πινακίδες και αναφορά σε φανέλες μόνο όσων ομάδων δεν έχουν δικό τους κεντρικό χορηγό. Είναι μία σημαντική λεπτομέρεια σε σχέση με τις περσινές συζητήσεις όπου το συγκεκριμένο στοιχείο αποτέλεσε μεγάλο... αγκάθι για το νέο deal. Οι συζητήσεις με Λίγκα και ΟΠΑΠ θα συνεχιστούν και τις προσεχείς ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα