Ουρές και σήμερα στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ

Ουρές και σήμερα στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Ουρές και σήμερα στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ

bet365

Για δεύτερη μέρα, ο κόσμος της ΑΕΚ δημιούργησε ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ όπου συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς, η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν!

Ο κόσμος της «Ένωσης»... διψάει να δει την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να παίρνει την πρόκριση εις βάρος των Γάλλων σημειώνοντας ευρωπαϊκή επιτυχία έπειτα από αρκετά χρόνια κι έτσι, από το πρωί της Τρίτης γέμισαν με κόσμο τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης (10:00 με 17:00 η λειτουργία των εκδοτηρίων), ενώ την Πέμπτη, ανήμερα του επαναληπτικού με τη Σεντ Ετιέν, όλο το προσωπικό του τμήματος εισιτηρίων θα αφιερωθεί στην πώληση των κομματιών, με τη διάθεσή τους να ολοκληρώνεται στις 16:00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω social media:

Συνεχίζεται με τους ίδιους και ακόμα πιο αυξημένους ρυθμούς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από λίγα λεπτά, η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι η προπώληση θα γίνεται και σήμερα και την Τετάρτη 3/08 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι λόγω της αυξημένης προπώλησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων την Πέμπτη, ημέρα του μεγάλου αγώνα, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί στις τέσσερις το απόγευμα προκειμένου όλο το προσωπικό του τμήματος εισιτηρίων να αφιερωθεί στην πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν!

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λεωφόρος Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Επίσης για να αποφύγουν την ταλαιπωρία με τις ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ συστήνεται στους φιλάθλους μας η αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του www.aekfc.gr

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα