Επιμένουν για Γκονζάλες και Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Επιμένουν για Γκονζάλες και Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Gazzetta team
Επιμένουν για Γκονζάλες και Ολυμπιακό οι Ιταλοί

bet365

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Τζιανκάρλο Γκονζάλες θα συνεχίσει εκτός Ιταλίας επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Παλέρμο.

Εκτός από τον Φλαρ, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις αμυντικό, έχοντας φυσικά ως πρώτο μέλημα την πρόκριση αρχικά στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εν συνεχεία στους ομίλους. Το όνομα που παίζει έντονα τελευταία είναι αυτό του Τζιανκάρλο Γκονζάλες με το «calcionews24.com» να αναφέρει σχετικά: «Οσον αφορά τον αμυντικό Γκονζάλες, όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις της Παλέρμο. Την ίδια ώρα βέβαια δεν υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προς το παρόν παραμένει στο στόχαστρο και της Ρόμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα