Η απορία για Παναθηναϊκό και η νέα επαφή με ΟΠΑΠ

Δημήτρης Τομαράς
Η απορία για Παναθηναϊκό και η νέα επαφή με ΟΠΑΠ

bet365

Η αλλαγή πλεύσης του Παναθηναϊκού κυρίως σε σχέση με τα τηλεοπτικά προκάλεσε την αντίδραση και την απορία αρκετών ομάδων στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ. Επαφή του Γιώργου Στράτου με ΟΠΑΠ για κεντρική χορηγία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να αποστασιοποιηθεί στο Δ.Σ. της Λίγκας και ως προς τον αρχιδιαιτητή, ψηφίζοντας λευκό για Σαραϊδάκη και ενώ αρχικά σκεφτόταν την αποχή, αλλά και στο κομμάτι των τηλεοπτικών. Σχετικά με τα τηλεοπτικά υπήρχε ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. το 40% του συμβολαίου να δοθεί ισομερώς στις 16 ομάδες και το υπόλοιπο 60% να κατανεμηθεί ανάλογα με τους βαθμούς που θα πάρουν.

Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να ληφθεί ξανά ομόφωνη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίως - όπως προκύπτει από το Δ.Σ. - διαφώνησε με την προσέγγιση και την λογική αυτή, προκαλώντας την απορία, την έκπληξη αλλά και τις αντιδράσεις τόσο των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ όσο και άλλων εκπροσώπων ομάδων. Στις επισημάνσεις και τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Παναθηναϊκός επέμεινε στο ότι διαφωνεί γενικά με το υπάρχον πλαίσιο. Η διαφωνία που υπήρξε πάντως δεν... ξέφυγε ιδιαίτερα.

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Στράτος ενημέρωσε το Δ.Σ. για νέα επαφή που είχε με τον ΟΠΑΠ. Έγινε μία συζήτηση με τον καινούριο διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. δίχως να επέλθει κάποια συμφωνία για την κεντρική χορηγία της επόμενης περιόδου. Είναι κάτι που αναμένεται να κριθεί και να ξεκαθαριστεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα