Η απορία για Παναθηναϊκό και η νέα επαφή με ΟΠΑΠ

Η απορία για Παναθηναϊκό και η νέα επαφή με ΟΠΑΠ

Η απορία για Παναθηναϊκό και η νέα επαφή με ΟΠΑΠ

Η αλλαγή πλεύσης του Παναθηναϊκού κυρίως σε σχέση με τα τηλεοπτικά προκάλεσε την αντίδραση και την απορία αρκετών ομάδων στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ. Επαφή του Γιώργου Στράτου με ΟΠΑΠ για κεντρική χορηγία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να αποστασιοποιηθεί στο Δ.Σ. της Λίγκας και ως προς τον αρχιδιαιτητή, ψηφίζοντας λευκό για Σαραϊδάκη και ενώ αρχικά σκεφτόταν την αποχή, αλλά και στο κομμάτι των τηλεοπτικών. Σχετικά με τα τηλεοπτικά υπήρχε ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. το 40% του συμβολαίου να δοθεί ισομερώς στις 16 ομάδες και το υπόλοιπο 60% να κατανεμηθεί ανάλογα με τους βαθμούς που θα πάρουν. 

Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να ληφθεί ξανά ομόφωνη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίως - όπως προκύπτει από το Δ.Σ. - διαφώνησε με την προσέγγιση και την λογική αυτή, προκαλώντας την απορία, την έκπληξη αλλά και τις αντιδράσεις τόσο των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ όσο και άλλων εκπροσώπων ομάδων. Στις επισημάνσεις και τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Παναθηναϊκός επέμεινε στο ότι διαφωνεί γενικά με το υπάρχον πλαίσιο. Η διαφωνία που υπήρξε πάντως δεν... ξέφυγε ιδιαίτερα.

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Στράτος ενημέρωσε το Δ.Σ. για νέα επαφή που είχε με τον ΟΠΑΠ. Έγινε μία συζήτηση με τον καινούριο διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. δίχως να επέλθει κάποια συμφωνία για την κεντρική χορηγία της επόμενης περιόδου. Είναι κάτι που αναμένεται να κριθεί και να ξεκαθαριστεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Best of internet