Στο Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης, μέσα και ο Μισέλ (pics)

Στο Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης, μέσα και ο Μισέλ (pics)

Στο Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης, μέσα και ο Μισέλ (pics)

Την πρώτη του προπόνηση στο Καϊμακτσαλάν έκανε ο Εργοτέλης τη Δευτέρα (1/8), με τον Μισέλ να λαμβάνει μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ξεκίνησε τη Δευτέρα (1/8) ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί βρίσκονται, πλέον, στο Καϊμακτσαλάν για το «χτίσιμο» της νέας σεζόν και ξεκίνησαν τις διπλές προπονήσεις, όπως θα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μάλιστα, στην αποστολή ενσωματώθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μισέλ, που έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αερόβιας ικανότητας το πρωί και τεχνικοτακτικές ασκήσεις υποομάδων με έμφαση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία το απόγευμα. Έτσι, στον σύλλογο του Ηρακλείου είναι έτοιμοι να φτιάξουν την ομάδα που θα επαναφέρει τον Εργοτέλη άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αρχικά, και στη Σούπερ Λίγκα στη συνέχεια. Στόχος που αποδεικνύεται από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα, με τις περισσότερες να είναι επιπέδου πρώτης κατηγορίας.

Best of internet