Τώρα η Άλκμααρ για ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Τώρα η Άλκμααρ για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Άλκμααρ για το Γιουρόπα Λιγκ έχουν στρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, την Τρίτη (2/8) η συνέντευξη Τύπου του Πετράκη.

Μετά τη φιλική ήττα από την Κέρκυρα, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στρέψει την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Άλκμααρ στους Ζωσιμάδες. Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες στον «Άγιαξ», που συνέχισε την προετοιμασία του για το δεύτερο ματς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό έγινε δίχως προβλήματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν για 90 λεπτά στο φιλικό με τους Φαίακες και ασκήσεις υποομαδικής τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (2/8) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Πετράκη για τον επαναληπτικό με την Άλκμααρ, θα γίνει αύριο Τρίτη 02.08 στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ στις 18:00.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα