Αστέρας Τρίπολης: Τακτική και δοκιμές πριν την Γκεντσλερμπιρλιγκί! (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Τακτική και δοκιμές πριν την Γκεντσλερμπιρλιγκί! (vid)

bet365

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) ο Μάκης Χάβος δούλεψε στην τακτική παραμονές του αγώνα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ήταν το τελευταίο απόγευμα που ο Αστέρας Τρίπολης προπονήθηκε στο Όστερμπερκ. Ο Μάκης Χάβος, δούλεψε πάνω στην τακτική και στα στημένα, ενώ ο Παύλος Γκότσης τους έκανε για ακόμη μια φορά ασκήσεις ταχύτητας με την μπάλα.

Πριν το ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, ο τεχνικός των Αρκάδων προέβη σε δοκιμές. Σε μια άσκηση τακτικής, σταματούσε συνεχώς τους παίκτες του, δίνοντάς τους οδηγίες και φυσικά κάνοντας παρατηρήσεις. Κόρνερ εκτελούσε ο Στανισάβλιεβιτς και κάποια φάουλ από τα δεξιά ο Καλτσάς.

Αργότερα, το πρόγραμμα είχε δίτερμα σε μικρό χώρο. Η μία εντεκάδα αποτελούνταν από τους γνωστούς 11 σε σύστημα 4-2-3-1: Ο Ντοναρούμα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά με τους βασικούς, ενώ οι Γιαννούλης, Μπέρτος, Κουρμπέλης και Τριανταφυλλόπουλος ήταν στην άμυνα. Δημούτσος και Χαμντανί ήταν τα δύο χαφ, ο Ιωαννίδης ήταν στην κορυφή, Μάσα και Καλτσάς ήταν στα άκρα κι ο Τσιλιανίδης ήταν πίσω από τον φορ. Αργότερα, ο Τσουκαλάς μπήκε αντί του Ιωαννίδη και το σύστημα γύρισε σε 4-3-3- με ένα αμυντικό χαφ, μιας κι οι Χαμντανί-Δημούτσος ήταν μπροστά από τον Τσουκαλά κι ο Μάσα πέρασε στην κορυφή.

Το ευχάριστο είναι πως ο Ιγκλέσιας, ύστερα από δέκα μέρες αποχής λόγω θλάσης στη γάμπα, πάτησε στο γήπεδο ακολουθώντας αερόβιο πρόγραμμα. Στο τέλος κάποιοι παίκτες έμειναν να εκτελέσουν πέναλτι και φάουλ, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν ταχύτητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα