Πάει Αγγλία για Νότιγχαμ ο Κασάμι! (pics)

Πάει Αγγλία για Νότιγχαμ ο Κασάμι! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πάει Αγγλία για Νότιγχαμ ο Κασάμι! (pics)

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι ταξίδεψε το απόγευμα της Δευτέρας για το εξωτερικό με τις πληροφορίες να μιλούν για μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Μπορεί το ταξίδι του αυτό να σημάνει και το... αντίο του στον Ολυμπιακό; Εκτός απροόπτου ναι. Ο Παϊτίμ Κασάμι ταξίδεψε φυσικά χωριστά από την ερυθρόλευκη αποστολή (σ.σ. αφού έχει τεθεί εκτός για τον αγώνα με την Χαποέλ Μπερ Σεβά) για το εξωτερικό το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ταξίδι του αυτό δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με άδεια για μεταγραφή και ενώ οι πληροφορίες για μεταγραφή του στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ καλά κρατούν. Άλλωστε οι Άγγλοι επιμένουν πως το deal είναι προ των πυλών.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Λογικά η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί την Τρίτη. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια διευκρινίνιση για το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα