Μαραντόνα: «Υπερήφανος Ναπολιτάνος»

Μαραντόνα: «Υπερήφανος Ναπολιτάνος»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Υπερήφανος Ναπολιτάνος»

bet365

Η Νάπολι γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση της και οι άνθρωποι που έχουν γράψει την ιστορία της, στέλνουν τις ευχές τους.

Το βράδυ της Δευτέρας θα στηθεί, με αφορμή το φιλικό με τη Νις, μια μεγάλη γιορτή στο San Paolo για τα 90 χρόνια των Παρτενοπέι και αναμένεται να προβληθούν σε γιγαντοοθόνες μηνύματα από τους ανθρώπους που σημάδεψαν την ιστορία τους.

Ηδη σε Facebook και Twiiter πολλοί πρώην παίκτες της αλλά και επώνυμοι οπαδοί της δίνουν τις ευχές τους στη Νάπολι, με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπως είναι λογικό, να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο. Εν αναμονή του... τηλεοπτικού μηνύματος του Αργεντίνου στη βραδινή γιορτή, ήρθε πρώτα το γραπτό μέσω της σελίδας του στο Facebook.

«1926-2016, χρόνια πολλά Νάπολι! Θέλω να ευχηθώ το καλύτερο σε όλους τους Ναπολιτάνους. Ενα κλαμπ δεν είναι τίποτα χωρίς τους ανθρώπους του, χωρίς τους οπαδούς του. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι αγωνίστηκα εκεί για επτά χρόνια και για το γεγονός ότι με θυμούνται με πολλή αγάπη.

Είθε να υπάρξουν άλλα 90 χρόνια, τα οποία θα είναι γεμάτα νίκες. Γιατί δεν θέλουμε να είμαστε δεύτεροι, ούτε τρίτοι. Θέλουμε την 1η θέση. Σας αγκαλιάζω όλους, Ντιέγκο».

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα