Τρεντίνο τέλος, πάει Ανκόνα ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Τρεντίνο τέλος, πάει Ανκόνα ο Παναιτωλικός

bet365

Κόγκολο ντι Πέιο του Τρεντίνο τέλος για τον Παναιτωλικό, που πάει στην Ανκόνα για το τελευταίο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Στο διεθνές τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio» οι Αγρινιώτες.

Συνεχίζει την προετοιμασία του επί ιταλικού εδάφους ο Παναιτωλικός, όμως άλλαξε περιοχή. Οι Αγρινιώτιες αναχώρησαν από το Τρεντίνο για την Ανκόνα και θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio», με την ΠΑΕ να ευχαριστεί τους πάντες για την παραμονή στο Κόγκολο ντι Πέιο και τις Φιορεντίνα, Πίζα, Περούτζια για τα φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Grazie Cogolo!

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού στην περιοχή Trentino ολοκληρώθηκε και η ομάδα αναχωρεί για την Ancona, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα και αύριο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio».

Ευχαριστούμε το όμορφο Gogolo που μας φιλοξένησε τις τελευταίες δώδεκα μέρες. Τους κατοίκους του που έγιναν φίλοι μας, τη Δημοτική Αρχή, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου Kristiania για την άψογη φιλοξενία της αποστολή. Τέλος, τις ομάδες της Φιορεντίνα, της Πίζα και της Περούτζια, για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να αγωνιστούμε μαζί τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα