Ο νέος υβριδικός χλοοτάπητας στο Καραϊσκάκη (pics)

Ο νέος υβριδικός χλοοτάπητας στο Καραϊσκάκη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο νέος υβριδικός χλοοτάπητας στο Καραϊσκάκη (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί με τον καινούριο του χλοοτάπητα με τεχνολογία SISGrass και το Gazzetta.gr γράφει για το Καραϊσκάκη που είναι... έτοιμο να φιλοξενήσει τελικό Champions League!
Η SIS International είναι η εταιρεία που εγκατέστησε τον καινούριο χλοοτάπητα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Για όσους δεν το γνωρίζουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA το γήπεδο των Πειραιωτών είναι 5 αστέρων (σ.σ. κάτι που αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας που έφτιαξε τον χλοοτάπητα) και ανήκει στην ελίτ των εδρών των ευρωπαϊκών ομάδων. Μαζί με άλλους 28 συλλόγους στην Ευρώπη έχει μία έδρα που ξεχωρίζει.
Μάλιστα η εταιρεία SIS σε ενημέρωσή της τονίζει πως είναι ένα γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Η εγκατάσταση του SISGrass - όπως λέγεται η σχετική τεχνολογία - ολοκληρώθηκε στις αρχές του Ιουλίου. Πρόκειται για τον πρώτο υβριδικό χλοοτάπητα στην Ελλάδα! Γεγονός που προσφέρει την δυνατότητα μεγαλύτερης αντοχής και ανθεκτικότητας σε σχέση με τον προηγούμενο που ήταν μόνο με φυσικό χόρτο και επίσης δεν θέλει την ίδια συνεχή περιποίηση.
Ο χλοοτάπητας ανακατασκευάστηκε με την συμβολή τοπικής εταιρείας και την εποπτεία της εν λόγω ξένης εταιρείας. Ο σχετικός μηχανισμός κατασκευής της SISGrass χρησιμοποιήθηκε για να κάνει τον συνδυασμό φυσικού χόρτου με συνθετικό σε μία έκταση 7.500 m2 (σ.σ. 1 στρέμμα είναι 1000 m2). Το υβριδικό αυτό σύστημα, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για τους συλλόγους που έχουν... θέματα με το φυσικό γρασίδί τους αλλά και ταυτόχρονα δεν επιθυμούν την χρήση μιας 100% τεχνητής επιφάνειας. Είναι ένας χλοοτάπητας κατά ένα ποσοστό τεχνητός και το υπόλοιπο με φυσικό χόρτο. Μάλιστα για το νέο χορτάρι του Καραϊσκάκη έκανε μνεία και ο CEO της SISGrass, George A. Mullan.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα