Μαγεία ο Τσάμπερλεϊν στο φιλικό της Άρσεναλ (vid)

Μαγεία ο Τσάμπερλεϊν στο φιλικό της Άρσεναλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγεία ο Τσάμπερλεϊν στο φιλικό της Άρσεναλ (vid)

bet365

Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν έδωσε λάμψη στην εύκολη φιλική νίκη (3-1) της Άρσεναλ επί της Τσίβας, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Λος Άντζελες, πετυχαίνοντας σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Ο Άγγλος εξτρέμ των «κανονιέρηδων», με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του φιλικού παιχνιδιού που διεξήχθη στο «StubHub Center» του Λ.Α., πέρασε με τρομερή προσπάθεια δύο αντιπάλους του από δεξιά, μπήκε στην περιοχή πετώντας τη μπάλα με τακουνιά έτσι ώστε να του έρθει στο αριστερό πόδι και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Βενγκέρ.

Οι Λονδρέζοι είχαν ζοριστεί στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας δεύτεροι σε όλες τις μπαλιές, με την Τσίβας να επιδεικνύει μαχητικότητα, ωστόσο, η ομάδα από το Μεξικό δεν κατάφερε να κοντράρει μέχρι τέλους το «θηρίο» από την Πρέμιερ Λιγκ.

Γκολ για την Άρσεναλ πέτυχε και ο Ρομπ Χόλντινγκ με κοντινό σουτ από εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα, ενώ για δεύτερη φορά σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και ο νεαρός, Τσούμπα Άκπομ, από ασίστ του Ματιέ Ντεμπισί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα