Ψάχνει ομάδα στη Ligue 1 ο Σισέ!

Ψάχνει ομάδα στη Ligue 1 ο Σισέ!

Gazzetta team
Ψάχνει ομάδα στη Ligue 1 ο Σισέ!

bet365

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση τόνισε πως βρίσκεται, ο Τζιμπρίλ Σισέ, που υπογράμμισε πως ψάχνει ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας!

Να επιστρέψει στα γήπεδα και να αγωνιστεί και πάλι στην Γαλλία, θέλει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε στη «L' Equipe» και τόνισε πως είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Θέλω να γυρίσω. Έχω πάρει το πράσινο φως μετά την επέμβαση. Κάνω προπονήσεις με την Μπαστιά από την περασμένη Τρίτη. Η προτεραιότητά μου είναι να βρω μια ομάδα στη Ligue 1 ή κάποια μεγάλη στη στη Ligue 2. Δεν θέλω να κλείσω την πόρτα σε κανέναν», τόνισε αρχικά...

Στη συνέχεια μίλησε και για το μέλλον του: «Θέλω να πιάσω τα 100 γκολ στη Ligue 1 αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ στους στόχους. Η απόκτησή μου είναι νίκη – νίκη! Είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να παίξω στην Γαλλία, δεν ψάχνω για το εξωτερικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα