Έφτασε και ανακοινώνεται ο Αγκουστιέν (vid)

Έφτασε και ανακοινώνεται ο Αγκουστιέν (vid)

Gazzetta team
Έφτασε και ανακοινώνεται ο Αγκουστιέν (vid)

bet365

Μια ανάσα από μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης με τον 29χρονο Ολλανδό μέσο Κέμι Αγκουστιέν να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Άρη, με τους «κίτρινους» να φορτσάρουν προκειμένου να φτιάξουν μια ομάδα που ο μοναδικός της στόσος θα είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση και του 29χρονου Ολλανδού μέσου Κέμι Αγκουστιέν. Για την ακρίβεια οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ο παίκτης έχει βρεθεί στην συμπρωτεύουσα και μόλις περάσει ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί και θα αποτελέσει μια σημαντική λύση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Το νέο όπως όλα δείχνουν απόκτημα του Άρη, ξεκίνησε την καριέρα του στην χώρα του και στις ακαδημίες της Βίλεμ. Στην συνέχεια αποκτήθηκε από την Ρόντα με την οποία αγνίστηκε σε 31 ματς και σκόραρε 2 φορές, πριν πάει για μια χρονιά στην Άλκμααρ (αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ), παίζοντας σε 25 ματς και βάζοντας επίσης 2 γκολ. Μετά την Άλκμααρ έκανε το άλμα για το εξωτερικό όμως στην Μπέρμινγχαμ έπαιφε 18 φορές χωρίς να σκοράρει και επέστρεψε στην πατρίδα του και την Βάλβαϊκ όπου την περίοδο 2009-10, είχε 19 συμετοχές και 1 γκολ.

Η Αγγλία όμως ήταν η χώρα που ήθελε να παίξει και το έκανε και πάλι και την χρονιά 2010-11 έπαιξε σε Σπυόνσι και Κρίσταλ Πάλλας έχοντας με την πρώτη 8 συμμετοχές, όσες και με την δεύτερη. Η Σουόνσι ήταν η ομάδα που επέστρεψε εκ νέου έχοντας 18 ματς στα πόδια του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Μπράιτον, Βέρντισελ (Δανία) και Χάμιλτον (Σκωτία). Ο Αγκουστιέν είναι διεθνής με την Νήσο Κουρασάο παίζοντας σε 5 ματς και στον Άρη θεωρούν πως είναι ο παίκτης από τον οποίο μπορούν να βρουν πολλές λύσεις.

Στα της ομάδας, η αποστολή έφτασε στο Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα ο μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και τις επόμενες ημέρες θα μπουν οι βάσεις για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα