Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Κέρκυρα

Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Κέρκυρα

Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Κέρκυρα

Στο φιλικό της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δοκιμάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μάριος Τζανουλίνος που προπονείται από το Σάββατο με τους Φαίακες.

Ακόμα ένα νέο πρόσωπο είχαμε στο φιλικό που έδωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τον Μόισε Αντιλέχου, δοκίμασε και τον Μάριο Τζανουλίνο. Πρόκειται για 20χρονο αμυντικό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από τον οποίο το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Ο νεαρός αμυντικός, από το Σάββατο προπονείται με την Κέρκυρα και την Κυριακή ο Μιχάλης Γρηγορίου του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ο Τζανουλίνος αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ για 45 λεπτά, δείχνοντας καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο νησί των Φαιάκων, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και στο φιλικό κόντρα στο Αργυρόκαστρο την Τετάρτη.

Best of internet