Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Κέρκυρα

bet365

Στο φιλικό της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δοκιμάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μάριος Τζανουλίνος που προπονείται από το Σάββατο με τους Φαίακες.

Ακόμα ένα νέο πρόσωπο είχαμε στο φιλικό που έδωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τον Μόισε Αντιλέχου, δοκίμασε και τον Μάριο Τζανουλίνο. Πρόκειται για 20χρονο αμυντικό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από τον οποίο το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Ο νεαρός αμυντικός, από το Σάββατο προπονείται με την Κέρκυρα και την Κυριακή ο Μιχάλης Γρηγορίου του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ο Τζανουλίνος αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ για 45 λεπτά, δείχνοντας καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο νησί των Φαιάκων, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και στο φιλικό κόντρα στο Αργυρόκαστρο την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα