Παύλος Γκότσης: Αυτός που τους... τρέχει! (vid)

Παύλος Γκότσης: Αυτός που τους... τρέχει! (vid)

bet365

«Υπεύθυνος» για το... λιώσιμο των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Παύλος Γκότσης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Μάκης Χάβος «χτίζει» στο Μπίλντεμπερκ τον Αστέρα της επόμενης σεζόν. Ο τεχνικός των Αρκάδων, φυσικά και δεν είναι μόνος του. Πέρα από τον βοηθό του, Πάρη Ζουμπούλη, σημαντικός κρίκος για την εύρυθμη λειτουργία των προπονήσεων είναι ο Παύλος Γκότσης.

Ο γυμναστής της ομάδας (συνεργάτης του Χάβου και στον Παναιτωλικό) που... λιώνει τους παίκτες και είναι υπεύθυνος για την φυσική του κατάσταση κι όχι μόνο. Εξάλλου, τη σπουδαιότητα της δουλειάς του εξύμνησε κι ο Κρίστιαν Τσάβες στη συνέντευξή του στο gazzetta.gr.

Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (31/7), οι παίκτες του Αστέρα είχαν πολύ έντονο πρόγραμμα με τους παίκτες να ακολουθούν έντονο πρόγραμμα, ακούγοντας συνεχώς τις oδηγίες τον Παύλο Γκότση. «Πάμε, πάμε, πάμε» και «πιο γρήγορα» οι εντολές που έβγαιναν από το στόμα του συνεχώς και δείχνουν τον βαθμό της έντασης που ζητούσε.

Πάρτε μία γεύση από το πρωινό... τρέξιμο των παικτών, με τον Γκότση να ζει την προπόνηση στα... κόκκινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα