Μετωπική με Ερασιτεχνική, κάλεσμα σε Monsters

Μετωπική με Ερασιτεχνική, κάλεσμα σε Monsters

Gazzetta team
Μετωπική με Ερασιτεχνική, κάλεσμα σε Monsters

bet365

Με ανακοίνωσή της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει πως μέλη της Ερασιτεχνικής αποτελουν τον...ηγετικό πυρήνα των οπαδών, τονίζουν πως κανείς από την Ερασιτεχνική δεν θα μπαίνει με προσκλήσεις στο γήπεδο και καλεί το υγιές όπως τονίζει κομμάτι των monsters να επιστρέψει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το φιάσκο της δήθεν εξάρτησής της από άλλη ΠΑΕ, αλλά κυρίως τις απτές αποδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ αποτελούν ταυτόχρονα και τον "ηγετικό" πυρήνα των Monsters, δημιουργώντας τεχνηέντως και συνειδητά πληθώρα προβλημάτων στις σχέσεις της ομάδας μας με τον κόσμο της και τραυματίζοντας την έξωθεν καλή μαρτυρία της, αποφάσισε την οριζοντίως και καθέτως διακοπή των σχέσεών της με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Από τούδε και στο εξής, ως πρώτο μέτρο και προκειμένου να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της "βυσσινί" οικογένειας, αίρουμε το προνόμιο της ελευθέρας εισόδου των μελών του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής στους αγώνες της ομάδας μας, όπως και όλων των ακαδημιών της. Τα παιδιά ωστόσο των τμημάτων αυτών, μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν με τη συνοδεία του γονέα τους και όχι παραγόντων της Ερασιτεχνικής.

'Οσον αφορά στο υγιές και μη ποδηγετούμενο κομμάτι των Μonsters, που αποτελεί και την συντριπτική πλειοψηφία, τους περιμένουμε να γυρίσουν στο "πέταλό" τους. Η κερκίδα τους είναι εκεί, η θέση τους εκεί, όπως και τα αποτυπωμένα στους τοίχους εμβλήματά τους. Θα είναι ανείπωτη χαρά για μας η επιστροφή τους σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜONSTERS και όχι ως παραπλανημένοι συνοπαδοί και απλοί παρατηρητές μιας κατάστασης που αποτέλεσε κόλαφο και λυδία λίθο για τον ιστορικό τους Σύνδεσμο, αλλά και νάρκη ταυτόχρονα στη σχέση ζωής με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα