Ποιος θα αποφασίσει για τον… παικταρά;

Ποιος θα αποφασίσει για τον… παικταρά;

Ποιος θα αποφασίσει για τον… παικταρά;

bet365

Η νέα τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη, περί απόκτησης «ενός παικταρά», «άναψε φωτιές» στην Τούμπα και η ονοματολογία είναι στο φόρτε της! «Ποιος Άγιαξ,τώρα...»!

Η κουβέντα γύρω από την απόκτηση ενός μεγάλου σε αξία επιθετικού (ξανά) φούντωσε πέριξ της Μικράς Ασίας, παραδοσιακά, τέτοια εποχή, η μεταγραφολογία είναι στα πάνω της. Αποτελεί το όπιο κάθε ποδοσφαιρόφιλου, η προσμονή δε για τον εκάστοτε «παικταρά», που θα… ρίξει το αεροδρόμιο, καλύπτει οτιδήποτε άλλο.

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ παίζει σε λιγότερο από μια εβδομάδα τον πρώτο μεγάλο στόχο της φετινής χρονιάς. Ο κόσμος «ψήνεται» περισσότερο γιατί ο Ιβάν Σαββίδης, «ετοιμάζεται να δώσει τα... ρέστα του για τον επιθετικό», παρά για το ότι η ομάδα του είναι κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το βλέπεις καθημερινά στις πολλές (ανούσιες) συζητήσεις στα social media, παίρνεις κλίμα για το τι ενδιαφέρει τελικά πιο πολύ τον μέσο οπαδό.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα πάρει την τελική απόφαση για την απόκτηση του… παικταρά. Ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο για την τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή του «Δικεφάλου».

Θα είναι ο ίδιος ο Σαββίδης, όπως συνέβη πέρσι με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, θα επηρεάσει με τη γνώμη του ο υιός Σαββίδη, που έχει τρέλα με την ομάδα, λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα και θέλει να δει ένα μεγάλο όνομα, όπως έγινε με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ, στην Τούμπα; Θα «περάσει» η πρόταση του Μίχελ ή μήπως θα εισακουστούν τα «θέλω» του Ίβιτς;

Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει από κάτω, με το δίδυμο Μίχελ-Ίβιτς να καταθέτουν τις προτάσεις τους και τον Ιβάν Σαββίδη, αφού αυτός πληρώνει, να παίρνει την τελική απόφαση.

Όμως, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Μπορεί να έχει μειωθεί εντυπωσιακά η παρεμβατικότητά του στα θέματα της ομάδας, αλλά στα σοβαρά θέματα, μετράει πάντα η δική του γνώμη και άποψη. Όχι πως Μίχελ και Ίβιτς θα πάνε κόντρα στην επιλογή Σαββίδη, όπως συνέβη πέρσι με το αντίστοιχο δίδυμο Αρνεσεν-Τούντορ στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ, αλλά ίσως σήμερα να είναι εντελώς διαφορετικές οι δικές τους επιλογές απ’ αυτή που τελικά θα επικρατήσει.

Το τι θα συμβεί τώρα θα το διαπιστώσουμε σύντομα. Σίγουρα, μετά τον δεύτερο αγώνα με τον Άγιαξ. Ίσως, μάλιστα, να καθυστερήσει κι άλλο αν πρόκειται για έναν παίκτη από το «πάνω ράφι», που η απόκτησή του δεν τελειώνει μέσα σε μια ή δύο ημέρες.

Αφήστε, που ακόμη και στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα πλέι οφ είναι ξεκάθαρο, με προπονητή τον Ίβιτς, ότι δύσκολα θα παίξει χωρίς να έχει αρκετό χρόνο προετοιμασίας με την ομάδα. Δείτε, τι έγινε στην περίπτωση του Κάνιας και θα καταλάβετε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα