Άλμπα: «Σεβασμός στον Ρονάλντο, σε άλλο επίπεδο ο Μέσι»

Gazzetta team
Άλμπα: «Σεβασμός στον Ρονάλντο, σε άλλο επίπεδο ο Μέσι»

bet365

Ο Ζόρντι Άλμπα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι;», με τον Ισπανό να τονίζε πως σέβεται τον Κριστιάνο, αλλά ο συμπαίκτης του είναι σε άλλο επίπεδο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μπαίνουν στο... τρυπάκι να απαντήσουν στην ερώτηση «Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι;». Το ίδιο έπραξε και ο Ζόρντι Άλμπα, όταν του έγινε η προαναφερθείσα ερώτηση από την ισπανική εφημερίδα AS.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι θα ήταν χαζό να μη σέβεται τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και πως ο συμπαίκτης του είναι σε άλλο επίπεδο λόγω του ότι παραμένει ήρεμος ό,τι κι αν συμβεί. «Μετράει τι κάνει ένας ποδοσφαιριστής στο γήπεδο και ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους (Μέσι και Ρονάλντο).

Η συζήτηση πάντα θα γίνεται και πρέπει να σεβαστείς τον Κριστιάνο. Θα ήταν χαζό να μην τον σεβαστείς. Είναι μεγάλος παίκτης. Όμως, σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο θα σκεφτεί ότι ο Λίο είναι ο καλύτερος. Αυτό που πάει τον Μέσι σε άλλο επίπεδο είναι ότι παραμένει ήρεμος. Ό,τι και να συμβεί, τίποτα δεν επηρεάζει τον ίδιο και τον τρόπο που παίζει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα