Κετσπάγια: «Συγκέντρωση, οργάνωση, γκολ»

Κετσπάγια: «Συγκέντρωση, οργάνωση, γκολ»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Συγκέντρωση, οργάνωση, γκολ»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση τους στη Γαλλία και ζήτησε την ίδια και ακόμη καλύτερη απόδοση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Το 0-0 που απέσπασε η ΑΕΚ στη Γαλλία έφερε στο 50%-50% την υπόθεση πρόκριση κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Οι Κιτρινόμαυροι είδαν ποια ομάδα έχουν απέναντι τους και θα προσπαθήσουν να τη νικήσουν στη ρεβάνς, όπου θα πρέπει -όπως τους είπε ο προπονητής τους- να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι αλλά αυτή τη φορά να βάλουν γκολ στις ευκαιρίες που θα έχουν.

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, έγινε ένα πρώτο βήμα αλλά ως εκεί. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη, έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και θα πρέπει να είμαστε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι όπως στη Γαλλία. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Κετσπάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα