«Ντόπες» Βίκτορ και δοκιμές με Τσόρι και Καμπιάσο

«Ντόπες» Βίκτορ και δοκιμές με Τσόρι και Καμπιάσο

Δημήτρης Τομαράς
«Ντόπες» Βίκτορ και δοκιμές με Τσόρι και Καμπιάσο

bet365

Ο Βίκτορ ξεκίνησε να δουλεύει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας στον Ρέντη ενώ έβαλε στους βασικούς τόσο τον Τσόρι όσο και τον Καμπιάσο. Κρίσιμη Κυριακή για Πουλίδο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο Ισπανός ετοιμάζει αλλαγές. Αυτό φάνηκε και από τα όσα δούλεψε και δοκίμασε στον Ρέντη. Ο Βίκτορ έχει στο μυαλό του και πιθανή αλλαγή διάταξης (σ.σ. ίσως ένα 4-1-4-1) αλλά και δεδομένα διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα.

Στις νέες του δοκιμές είχαν θέση και ο Τσόρι και ο Καμπιάσο. Ο πρώτος πίσω από τον φορ και ο δεύτερος κυρίως στον άξονα. Παράλληλα καλά κρατούν οι σκέψεις για Πάρντο βασικό εξτρέμ και Ντε Λα Μπέγια βασικό στόπερ. Επίσης περιμένει να δει την ετοιμότητα του Πουλίδο για το εάν θα τον υπολογίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μεξικανός ανεβάζει διαρκώς στροφές αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%. Η κατάστασή του πρόκειται να ξεκαθαρίσει οριστικά την Κυριακή.

Ο Βίκτορ επιχείρησε να ανυψώσει την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού που δεν είναι και στα καλύτερά της. Μίλησε στους παίκτες και μετά το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά αλλά και στην προπόνηση. Για να τους δείξει και το πόσο σοβαρά είναι πλέον τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς αλλά και στο ότι πρέπει να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, να δώσουν ότι καλύτερο έχουν και να περάσουν την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Εξάλλου είναι ένας τεχνικός που μιλάει κάθε μέρα στους παίκτες του και έχει και συνέχεια και τετ α τετ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα