Χωρίς απόντες φουλάρει για Άγιαξ

Χωρίς απόντες φουλάρει για Άγιαξ

Χωρίς απόντες φουλάρει για Άγιαξ

bet365

Για άλλη μια μέρα το απουσιολόγιο του Βλάνταν Ίβιτς έμεινε «λευκό» και ο ΠΑΟΚ ανεβάζει στροφές ενόψει Άγιαξ με όλους τους παίκτες στη διάθέση του Σέρβου προπονητή. Τι γίνεται με τον Περέιρα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες, με εξαίρεση πάντα τον τραυματία και χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τον Άγιαξ, Φερνάντο Βαρέλα.

«Για μία ακόμα ημέρα το ιατρικό δελτίο ήταν καθαρό και ο Βλάνταν Ίβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους του ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς κόντρα στον Αίαντα», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της Σαββατιάτικης προπόνησης. «Το πρώτο σκέλος ήταν αφιερωμένο στην ταχυδύναμη, με διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν μικρά παιχνίδια σε υψηλή ένταση», λέει ο ΠΑΟΚ.

Το επόμενο ραντεβού είναι για το απόγευμα (19:00) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Τετ α τετ με Ιβιτς – Περέιρα

Αρκετός ντόρος έχει γίνει αναφορικά με τις σχέσεις του Βλάνταν Ίβιτς και του Φακούντο Περέιρα.

Αφορμή ήταν το «κόψιμο» του Αργεντινού επιθετικού από το πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ. Πολλά ακούστηκαν, αρκετά ειπώθηκαν σχετικά με το αν έπρεπε ο Περέιρα να είναι στην αποστολή για το ματς στην «Αμστερνταμ Αρίνα».

Ο Βλάνταν Ίβιτς εδώ και καιρό έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Αργεντινό για τους λόγους, που έχουν καθαρά ποδοσφαιρικό κριτήριο, που έμεινε εκτός ομάδας. Το είπε και την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Σέρβος προπονητής.

Ο Περέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι, καλώς ή κακώς, επέστρεψε στην ομάδα, υπολογίζεται από τον προπονητή του, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, αλλά προφανώς και ο ρόλος του έτσι όπως θέλει ο Ιβιτς να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ θα είναι περιορισμένος.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα της παραμονής του Αργεντινού επιθετικού στην ομάδα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα