Διπλή προπόνηση και συμμετοχή σε τουρνουά για Παναιτωλικό

Διπλή προπόνηση και συμμετοχή σε τουρνουά για Παναιτωλικό

Διπλή προπόνηση και συμμετοχή σε τουρνουά για Παναιτωλικό

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού στην Ιταλία. Ατομικό για Κυριακίδη και αλλαγή πλάνων στα φιλικά, καθώς αντί γι΄αυτό με την Ανκόνα τα... καναρίνια θα λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά.  

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το τρέξιμο των παικτών του Παναιτωλικού στην Ιταλία. Τι και αν αύριο οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν σε φιλικό την Βερόνα (17:30), ο Γιάννης Ματζουράκης δε άλλαξε το πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση και το βράδυ στην τακτική. Ο Κυριακίδης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να κάνει θεραπεία.

Όσον αφοράσ το φιλικό με την Ανκόνα που ήταν προγραμματισμένο για τις 2 Αυγούστου, υπήρξε τελικά αλλαγή με τον Παναιτωλικό αντί για το ματς αυτό, να δίνει το παρών στο διεθνές Τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio» στην Ανκόνα, με αντιπάλους τη Ρουμανική UT Arad και την Ιταλική Jesina. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας από το Cogolo για την Ανκόνα, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας.

 

Best of internet