Διπλή προπόνηση και συμμετοχή σε τουρνουά για Παναιτωλικό

Φώτης Καρακούσης
Διπλή προπόνηση και συμμετοχή σε τουρνουά για Παναιτωλικό

bet365

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού στην Ιταλία. Ατομικό για Κυριακίδη και αλλαγή πλάνων στα φιλικά, καθώς αντί γι΄αυτό με την Ανκόνα τα... καναρίνια θα λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το τρέξιμο των παικτών του Παναιτωλικού στην Ιταλία. Τι και αν αύριο οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν σε φιλικό την Βερόνα (17:30), ο Γιάννης Ματζουράκης δε άλλαξε το πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση και το βράδυ στην τακτική. Ο Κυριακίδης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να κάνει θεραπεία.

Όσον αφοράσ το φιλικό με την Ανκόνα που ήταν προγραμματισμένο για τις 2 Αυγούστου, υπήρξε τελικά αλλαγή με τον Παναιτωλικό αντί για το ματς αυτό, να δίνει το παρών στο διεθνές Τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio» στην Ανκόνα, με αντιπάλους τη Ρουμανική UT Arad και την Ιταλική Jesina. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας από το Cogolo για την Ανκόνα, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα