Πρώτο ματς του Ξύδα στα ερυθρόλευκα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτο ματς του Ξύδα στα ερυθρόλευκα (pic)

bet365

Ο Γιώργος Ξύδας, που αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από την Καλλονή, έκανε πρεμιέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό των Νέων.
Σε φιλικό αγώνα που διεχήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα στο πρώτο φιλικό της χρονιάς όπως είναι φυσικό δεν είχε σταθερή απόδοση αλλά κατά διαστήματα και ειδικά στο 2ο ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε όταν προηγήθηκε στο 8' αλλά στην συνέχεια ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι.
Στο φιλικό παιχνίδι έπαιξε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Ξύδας. Ο νεαρός (19 ετών) επαγγελματίας που αποκτήθηκε από την Καλλονή την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο. Η ομάδα του Πειραιά είχε δοκάρι στο 15' με τον Κωστανάσιο ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ μετά από σέντρα του Τζουμάκη ισοφάρισε σε 1-1 στο 31'. Ο Ολυμπιακός έχασε και πέναλτι στο 45' με τον Μπέτσα. Το πέναλτι κέρδισε ο Πανάγου. Στο 55' το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα έκανε το 2-1 πάλι με τον Κωστανάσιο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα σέντρα του Μπέτσα ενώ στο 84' ο Καμπετσής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε και άλλες φάσεις για γκολ ειδικά στο 2ο μέρος του αγώνα.
Λεβαδειακός (Ηλίας Λιόντος): Συνοδινός, Δαρδαμάνης, Δαρτσινής, Γεωργακόπουλος, Μερεντίτης, Σβέρκος, Ζιμπέρι, Μέσι, Μιτακίδης, Πόρης και Λαμσελάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Λύτρας, Παπαθεοδώρου, Φώτος, Βυθούλκας, Μύθης, Ματσότας, Γρηγοριάδης, Βήχος, Φάσσας, Καντάς και Σαραντίδης.
Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Μπέτσας, Τζουμάκης, Τόλι, Γιανναράκης, Χρήστου, Πανάγου, Κηπουρός, Τσιλίκης, Χατζηιωαννίδης και Κωστανάσιος.
Στο 60' εισήλθαν στο γήπεδο οι: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Τσιμπούκας, Ξύδας, Φουάσης, Πέιος, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας, Κιρτζιαλίδης.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, σημείωσε: "Ήταν το πρώτο μας φιλικό και δεν μπορούμε να πουμε πολλα πράγματα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θέλει δουλειά και γι' αυτό κάνουμε τα φιλικά παιχνίδια και θα πάμε και για προετοιμασία στο Πήλιο".
*Το απόγευμα της Κυριακής στον Ρέντη ο Ολυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με την Κ-20 του Πανιωνίου.​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα