O Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της ΑΪΚ

O Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της ΑΪΚ

O Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της ΑΪΚ

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον τρόπο που πιστεύει ότι θα παίξει η ΑΪΚ στη ρεβάνς, κόντρα σε αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι και χτυπάει καμπανάκι τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που θα στήσει ο προπονητής των Σουηδών.

Οσοι πιστεύουν, ότι στον επαναληπτικό, που θα γίνει την Πέμπτη στην Σουηδία η ΑΙΚ θα ανοιχτεί θα πιέσει , για να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0 και ο Παναθηναϊκός θα βρει χώρους μάλλον θα πέσουν έξω. Ο νέος προπονητής της ΑΙΚ έχει δώσει άλλη ταυτότητα στην ομάδα, που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ΑΙΚ, που απέκλεισε ο Ατρόμητος. Η φετινή παίζει με μεγάλη προσήλωση στο αμυντικό παιχνίδι. Ετσι εξηγούνται και τα 6 γκολ που έχει δεχθεί στα 14 τελευταία παιχνίδια , έτσι εξηγείται ότι ήταν τρεις μήνες αήττητη. Ακόμα και την ομάδα από το Γιβραλτάρ στον προηγούμενο γύρο την απέκλεισε με όπλο την άμυνά της. Κράτησε το μηδέν πίσω , έβαλε ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι και κέρδισε και στα δύο ματς με 1-0.

Είμαι βέβαιος, ότι ο προπονητής της ΑΙΚ γνωρίζοντας, ότι αν βρει χώρους ο Παναθηναϊκός θα βάλει ένα γκολ και το παιχνίδι θα τελειώσει θα παίξει και στην Στοκχόλμη με την τακτική του αγώνα της Λεωφόρου. Με ένα 5-4-1, που μπορεί να μοιάζει και με ένα 5-3-2, όταν επιτίθεται η ΑΙΚ. Οι Σουηδοί θα δώσουν μπάλα στον Παναθηναϊκό , θα αμύνονται με προσήλωση , για να μην δεχθούν το γκολ και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα. Οσο το μηδέν στην άμυνα το διατηρεί η ΑΙΚ δεν πρόκειται να βγει από το καβούκι της. Θα περιμένει καμία στημένη φάση, καμία αντεπίθεση να βάλει κάποιο γκολ και να πάει το ματς στην παράταση.

Το πλαστικό χορτάρι σίγουρα είναι ένα αβαντάζ για την ΑΙΚ, αλλά στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία ομάδα, που θα παίξει κλειστά όπως στην Λεωφόρο. Μακάρι σε όλα αυτά, που λέω να πέσω έξω και ο προπονητής της ΑΙΚ να δώσει εντολή για πρέσινγκ ψηλά και κατοχή . Στην περίπτωση αυτή ο Παναθηναϊκός δεν θα αργήσει να κάνει το γκολ. Με την ταχύτητα και την ποιότητα των μεσοεπιθετικών του το γκολ και η πρόκριση θα έρθουν. Αν τελικά, όπως πιστεύω εγώ η ΑΙΚ παίξει όπως στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της. Θα πρέπει να κάνει και αυτός ένα παιχνίδι υπομονής. Δεν θα πρέπει να βγει στην επίθεση αλόγιστα, διότι έτσι θα δώσει ευκαιρίες στους Σουηδούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.