Ομάρ: «Ένιωσα τον αστράγαλό μου να... διαλύεται»! (pics)

Ομάρ: «Ένιωσα τον αστράγαλό μου να... διαλύεται»! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Ένιωσα τον αστράγαλό μου να... διαλύεται»! (pics)

bet365

Για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του μίλησε σε νορβηγικά media ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, επισημαίνοντας πως γυρίζει στην δράση τον Σεπτέμβριο. Τι ανάρτησε στο Instagram του.
Συγκλονίζει η περιγραφή του Νορβηγού άσου του Ολυμπιακού σε Μέσο της πατρίδας του για τον τρόπο που χτύπησε και γενικά τον τραυματισμό του. «Ένιωσα τον αστράγαλό μου να... διαλύεται! Άκουσα ένα πολύ δυνατό θόρυβο σαν να σπάει κάτι και τότε κατάλαβα πως τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά», σχολίασε σχετικά ενώ νωρίτερα μέσα στην ημέρα ανάρτησε στο Instagram του φωτογραφία με το χτυπημένο του πόδι κάνοντας λόγο για ράγισμα στον αστράγαλό του.
«Έγινε δύο ημέρες πριν τον τελικό. Πήδηξα για μία διεκδίκηση της μπάλας και βρέθηκα στο έδαφος. Το άκουσα να σπάει. Ήταν ένας θόρυβος πολύ άσχημος και δυνατός. Αμέσως αντιλήφθηκα πως το πρόβλημα ήταν μεγάλο και σοβαρό. Έχω περάσει δύσκολα και πιο παλιά αλλά ποτέ έτσι. Ποτέ τόσο άσχημα. Σε τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι τα αρνητικά. Με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο και την απογοήτευση. Πήγα απευθείας στο νοσοκομείο για να πάρω απαντήσεις. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ένιωθα πιο καλά», συνέχισε σχετικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μιλάει για το τι βίωσε διότι δεν ήθελε να τον λυπούνται. Ότι ακριβώς έγινε το ήξεραν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του και κάποιοι φίλοι. Και φυσικά στον Ολυμπιακό και την Εθνική Νορβηγίας.
Ακόμα τόνισε για:
Το πως πέρασε το καλοκαίρι του: Πολλή δουλειά. Για αποκατάσταση και προπόνηση είχα πάει στο Κατάρ.
Το πρόγραμμά του: Κάνω πολύ ειδική διατροφή και προπονούμαι πιο σκληρά από κάθε άλλη φορά. Αυτήν την στιγμή είμαι πιο κοντά στην επιστροφή μου από ποτέ.
Το πόσο θα λείψει: Αρχικά μου είχαν πει ότι θα μείνω έξω για τρεις με τέσσερις μήνες! Τώρα έχουν περάσει 2,5 οπότε στοχεύω στο να γυρίσω πιο νωρίς. Πολλές φορές είναι ο τρόπος με τον οποίο προπονείται ένας παίκτης, η κατάστασή του και η προσέγγισή του στον τραυματισμό που τον φέρνουν στο επιθυμητό επίπεδο πιο γρήγορα. Νιώθω καλά πλέον και πιο κοντά στην επάνοδό μου που θεωρώ ότι θα γίνει τον Σεπτέμβριο.
Την Εθνική: Στοχεύω στο να είμαι έτοιμος και διαθέσιμος για την Εθνική στις 4 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την Γερμανία. Θέλω να είμαι σωστός και με την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Θα είναι ένα καλό και σημαντικό ματς για τη Νορβηγία και ελπίζω να είμαι έτοιμος. Ήδη έχω ξαναμπεί στο γήπεδο και προπονούμαι με μπάλα.
- Δείτε πιο κάτω τις δύο σημερινές αναρτήσεις του στο Instagram:

Been getting many questions about why I have not been with the team in the pre season and the reason is because I fractured my ankle bad in training just before the cup final end of last season. Was very hard for me at the time. But this is part of the game! I left immediately to Qatar to have my operation done and stayed there for 2 months doing my rehab and a lot of work to get me back as soon as possible. having spent the last 3 months training harder then I ever have done before. I am now very close to be fully back with the team again! ready for a new season! Want to thank everyone at @aspetar for looking so good after me! The place is really amazing and all an athlete could ask for. with all the best equipment to keep fit and to stay in best possible shape while injured!

A photo posted by Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) on

But today was a very good day! #gettingcloser #hardwork

A photo posted by Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) on

 

Τελευταία Νέα