Αναχωρεί για Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Αναχωρεί για Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης

bet365

Για το Καϊμακτσαλάν (ή αλλιώς Βόρας) θα αναχωρήσει η αποστολή του Εργοτέλη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Χατζηνικολάου να παίρνει 23 παίκτες. Έμειναν πίσω οι Χανιωτάκης, Κούρτι.

Την προετοιμασία του για τη νέα προσπάθεια που θα κάνει για επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια το συντομότερο δυνατόν έχει ξεκινήσει ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί είναι, πλέον, έτοιμοι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η σημερινή ήταν η τελευταία ημέρα προπονήσεων στο Ηράκλειο.

Απόψε η αποστολή αναχωρεί για το Καϊμακτσαλάν (ή αλλιώς Βόρας), όπου θα μείνει μέχρι και τις 13 Αυγούστου. Σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί 23 ποδοσφαιριστές, με τους Γιώργο Χανιωτάκη και Ζαν Κούρτι να μένουν πίσω, αφού ταλαιπωρούνται από τραυμαυτισμό.

Αναλυτικά, οι 23 είναι οι Σέρχιο Λέαλ, Μανώλης Στεφανάκος, Άλκης Δημήτρης, Γιάννης Καραλής, Άγγελος Ζουμπουλάκης, Νίκος Κατσικοκέρης, Τάσος Τσουμάγκας, Τάσος Ρουσάκης, Τάσος Καντούτσης, Δημήτρης Κοιλιάρας, Μηνάς Τζανής, Κώστας Γαρεφαλάκης, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Παναγιώτης Σαβουϊδάκης, Γιώργος Λυδάκης, Βασίλης Βογιατζής, Νίκος Σηφάκης, Γιώργος Μανουσάκης, Γιώργος Στρατάκης, Κέβιν Τσακάνι, Γιώργος Πολυχρονάκης, Ηρακλής Χρηστάκης και Δαυίδ Μπερουασβίλι.

Βέβαια, βλέπουμε αρκετά ονόματα που είναι γνώριμα, καθώς εξ' αρχής ο στόχος ήταν να φτιαχτεί ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Όσον αφορά το τεχνικό και το ιατρικό τιμ, το πρώτο αποτελείται από τον τεχνικό των Κρητικών Γιάννη Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του, Γιάννη Τάτση, Αντώνη Τσικάκη, Γιάννη Ζαλαώρα, ενώ το δεύτερο εκπροσωπούν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Δαριβιανάκης και ο φροντιστής Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο Καϊμακτσαλάν θα διεξαχθούν και φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο του Ηρακλείου τις επόμενες ημέρες. Έτσι, στον Εργοτέλη ετοιμάζονται να... χτίσουν την ομάδα που αρχικά θα πετύχει την επαναφορά στις επαγγελματικές κατηγορίες και εν συνεχεία την επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα