Η άρνηση για Αλεσαντρινί και η επιμονή για Τζούτζακ

Η άρνηση για Αλεσαντρινί και η επιμονή για Τζούτζακ

Η άρνηση για Αλεσαντρινί και η επιμονή για Τζούτζακ

Η Μαρσέιγ αλλά και ο Ρομέν Αλεσαντρινί έδωσαν σύμφωνα με γαλλικές πηγές αρνητική απάντηση για τον Ολυμπιακό που κοιτάζει να... κλειδώσει πλέον την περίπτωση Τζούτζακ.

Από έναν Γάλλο εξτρέμ σε Ούγγρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία η Μαρσέιγ έλαβε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ρομέν Αλεσαντρινί της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ συν 1 εκατ. μπόνους. Μία προσφορά που απορρίφθηκε ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν δέχθηκε τους όρους των Πειραιωτών. Για τον έμπειρο εξτρέμ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Λάτσιο.
 
Στο μεταξύ όμως υπάρχει και ο Τζούτζακ της Μπούρσασπορ. Μία υπόθεση την οποία εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε καλό δρόμο. Ο 29χρονος διεθνής winger είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο θα πρέπει οι Πειραιώτες να τα βρουν στο οικονομικό με τον σύλλογό του. Κάτι για το οποίο γίνονται ήδη προσπάθειες (σ.σ. σε πρώτη φάση για δανεισμό ενός έτους με οψιόν). Η αξία του Τζούτζακ στην αγορά εκτιμάται στα 4,25 εκατ. ευρώ και όχι στα 10 όπως έχουν γράψει οι Τούρκοι ενώ οι Ιταλοί κάνουν μνεία για ενδιαφέρον και κίνηση της Τζένοα.

Best of internet