Αστέρας Τρίπολης: Φρέσκος, αποτελεσματικός και... ελληνικός

Αστέρας Τρίπολης: Φρέσκος, αποτελεσματικός και... ελληνικός

bet365

Τι μας άρεσε από τον Αστέρα Τρίπολης μετά το φιλικό με την Καμπούρ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Η προετοιμασία στο Μπίλντεμπεργκ ξεκίνησε στις 18/7, με το Μάκη Χάβο να προσπαθεί να «χτίσει» τα θεμέλια μιας ομάδας η οποία δεν θα χάνει. Τουλάχιστον εύκολα.

Μαζί με τους συνεργάτες του φροντίζουν τα πάντα να λειτουργούν ρολόι. Νέοι παίκτες, νεαροί, παλιοί και πιο έμπειροι συνθέτουν μέχρι στιγμής ένα ρόστερ ποιοτικό και άκρως ανταγωνιστικό. Κι αυτό χωρίς ακόμη να έρθει ο επιθετικός στον οποίο έχει πέσει το βάρος για την απόκτησή του.

Και χωρίς αυτόν, όμως, οι Αρκάδες έχουν σημειώσει σε δύο φιλικά 12 γκολ! Και αν το... ξεμούδιασμα με την ερασιτεχνική Σιλφόλντε δεν μπορεί να υπολογιστεί για ασφαλή συμπεράσματα, αυτό απέναντι με την Καμπούρ μας έκανε να σχολιάσουμε μερικά θετικά σημεία που έδειξε η ομάδα της Αρκαδίας:

- Πρέσινγκ ψηλά, όρεξη και κυνήγι της μπάλας σε όλο το πλάτος και μήκος του γηπέδου.

- Στο πρώτο τέταρτο το σκορ ήταν ήδη 2-0, με τους Ιωαννίδη και Καλτσά να μην χάνουν την... ευκαιρία να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

- Ο Αστέρας προβλημάτισε τον αντίπαλο τεχνικό, Μας. Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων είδε την ομάδα του να κάνει την πρώτη σημαντική της ευκαιρία μετά το 70'.

- Ο Μάκης Χάβος δεν είχε στη διάθεσή του τους Ιγκλέσιας και Τσουκαλά, οι οποίοι είναι τραυματίες. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Χαμντανί και Δημούτσο να δείξουν στον προπονητή τους μπορεί η συνεργασία τους να βγάλει στο χορτάρι τα «θέλω» του προπονητή τους.

- Το ελληνικός στοιχεί είναι έντονο στην ομάδα φέτος. Για παράδειγμα χθες είδαμε να παίζουν 8 Έλληνες (Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καλτσάς, Τσιλιανίδης και Ιωαννίδης). Οι 8 θα ήταν 9 αν ο Τσουκαλάς ήταν σε ετοιμότητα.

- Καλή παρουσία είχε κι ο Κουρμπέλης στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Τριανταφυλλόπουλο Θα τον δούμε σε αυτή τη θέση φέτος αρκετές φορές, όπως και τον Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός, βέβαια, υπολογίζεται για βασικός εκεί.

Εν κατακλείδι, ο Αστέρας, για μια περίοδο που η κόπωση είναι μεγάλη και τα πόδια βαριά, σημαντικό είναι ότι οι παίκτες έβγαλαν αρκετά τρεξίματα και για περίπου 60' έδειξαν φρέσκοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα