«Όταν ο ΟΦΗ του Γκέραρντ μας είχε νικήσει... 16-1»!

«Όταν ο ΟΦΗ του Γκέραρντ μας είχε νικήσει... 16-1»!

bet365

Ο παίκτης της Βίσελ που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της Βίσελ σε μια φιλική ήττα από τον ΟΦΗ με 16-1, πριν από περίπου 16 χρόνια, στο gazzetta.gr! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με την Καμπούρ στο Έπε, στο προπονητικό κέντρο της Βίσελ, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Μετά το φιλικό μείναμε για κάμποση ώρα στο κέντρο έτσι ώστε να εργαστούμε. Κατά την αποχώρησή μας ένας ψηλός κύριος έρχεται να μας μιλήσει. Ο Wilco Brummel είναι ο σημερινός τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Εφόσον γνωριζόμαστε τον ρωτάμε αν κάποια μεγάλη ομάδα έχει επισκεφτεί ποτέ το εν λόγω μέρος.

Σκέφτεται λίγο και από τη στιγμή που ξέρει ότι είμαστε Ελληνας η απάντησή του είναι ο ΟΦΗ». Από τη στιγμή που ξεπερνάμε την αρχική έκπληξη μάς εξηγεί:

«Δεν θυμάμαι ακριβώς την χρονιά, νομίζω ήταν το 2000 κι ο ΟΦΗ του Γκέραρντ μας είχε νικήσει 16-1. Ε, εγώ είμαι αυτός που πέτυχε το σημερινό τέρμα», λέει χαμογελαστός ο Wilco Brummel, τεχνικός διευθυντής της ομάδας σήμερα.

Αφού θυμήθηκε αυτή τη μικρή ιστορία, ενδιαφέρεται να μάθει για τον ΟΦΗ του σήμερα. Η ενημέρωση που έλαβε δεν του άρεσε και πάρα πολύ. Ο ίδιος ευχήθηκε στην ομάδα του Ηρακλείου και να επανέλθει στις ένδοξες μέρες της ιστορίας της, για να μας καληνυχτίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα