«Η Νάπολι έδινε περισσότερα από την Γιούβε στον Γκονσάλο»

«Η Νάπολι έδινε περισσότερα από την Γιούβε στον Γκονσάλο»

«Η Νάπολι έδινε περισσότερα από την Γιούβε στον Γκονσάλο»

Η ανακοίνωση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, έφερε την απάντηση του αδερφού του και μάνατζερ του.

Ο Νίκολας Ιγουαΐν μίλησε σε ιστοσελίδα της Νάπολη μετά την ανακοίνωση του προέδρου των Παρτενοπέι, ο οποίος ουσιαστικά κατηγόρησε τον Αργεντίνο φορ ότι ενδιαφέρεται για τα λεφτά. 

«Είδα ότι ο Ντε Λαουρέντις μίλησε για τις συναντήσεις μας σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Γκονσάλο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ποτέ δεν φτάσαμε σε συμφωνία γιατί το θέμα δεν ήταν οικονομικό. Ηταν θέμα project και το είπα πολλές φορές. Ο Ντε Λαουρέντις μας πρότεινε ένα συμβόλαιο με περισσότερα λεφτά από αυτά που πρόσφερε η Γιουβέντους αλλά το πρόβλημα, το ξαναλέω, δεν ήταν τα λεφτά», είπε αρχικά ο αδερφός του Pipita και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό εναντίον του Ντε Λαουρέντις. 

«Εχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει αλλά θέλω να τον συναντήσω. Υπάρχουν ακόμη κάποιες ανοιχτές εκκρεμότητες μεταξύ μας, υπήρχαν κάποιες προφορικές συμφωνίες για κάποια πράγματα και αφού, όπως λέει συνεχώς, ο λόγος του είναι πιο ισχυρός από ένα συμβόλαιο, θέλω να τον συναντήσω. Προς τους Ναπολιτάνους θέλω να πω δύο πράγματα: Οτι κανείς από την οικογένεια Ιγουαΐν δεν θα πει ποτέ κάτι κακό για τους οπαδούς της Νάπολι και ότι το θέμα δεν ήταν οικονομικό».

Best of internet