Δικαίωση της αντιπολίτευσης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής

Gazzetta team
Δικαίωση της αντιπολίτευσης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής

bet365

Η αντιπολίτευση στην ΕΠΣ Χαλκιδικής κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της τωρινής διοίκησης και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Αργύρη Βούλγαρη. Τι λέει η πλευρά Βούλγαρη.
Η απόφαση του πρωτοδικείου Χαλκιδικής διατάσσει την τέλεση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εντός δύο μηνών με προεδρεύων στην συνέλευση αυτή, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σταύρο Σαρηγιαννίδη. Αυτό ήταν το αίτημα των 53 σωματείων που ανήκουν στην Ένωση και προσέφυγαν στη δικαιοσύνη αφού η διοίκηση Βούλγαρη είχε αρνηθεί να διεξάγει έκτακτη Γ.Σ. υπό τον φόβο της κατάθεσης πρότασης μομφής.
Η διοίκηση του Αργύρη Βούλγαρη της ΕΠΣ Χαλκιδικής υποστηρίζει - σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει - πως ενημερώθηκε από τα media για την απόφαση αναφορικά με την προσφυγή των 53 σωματείων. Ακόμα διαρρέεται ότι ο δικηγόρος της συγκεκριμένης πλευράς ήταν μέχρι τις 13:00 στα δικαστήρια του Πολυγύρου και έφυγε άπραγος. Ακόμα η τωρινή διοίκηση σχολιάζει το πως και τι ώρα βγήκε η συγκεκριμένη απόφαση, το τι ακριβώς επισημαίνει και παράλληλα περιμένει να της επιδοθεί για να δει το σκεπτικό και αντιδράσει ανάλογα.
 

Τελευταία Νέα