Στην αντεπίθεση για Ιγουαΐν ο Ντε Λαουρέντις

Στην αντεπίθεση για Ιγουαΐν ο Ντε Λαουρέντις

Με ανακοίνωσή του ο ισχυρός άντρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Στην αντεπίθεση για Ιγουαΐν ο Ντε Λαουρέντις

«Αν ο κύριος Ιγουαΐν ήταν τόσο ενοχλημένος από την παρουσία μου, μάλλον καθυστέρησα πολύ να το καταλάβω. Δεν ξέρω αν είναι ψεύτης ή καλός ηθοποιός. Αλλά θα επιλέξω το δεύτερο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω από ηθοποιούς.

Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί και, μάλιστα, πρόσφατα. Ήμασταν για μια ολόκληρη μέρα στην Πειθαρχική Επιτροπή στη Ρώμη στις 15 Απριλίου, για να ασκήσουμε έφεση για τα τέσσερα ματς, που ήταν τιμωρημένος. Ο Γκονσάλο ήταν πολύ ήρεμος και δεν έδειξε να έχει πρόβλημα μαζί μου. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Γιατί ο ατζέντης σου, κύριε Ιγουαΐν , περνούσε τόσο καιρό μαζί μου μιλώντας για λεφτά, πολλά λεφτά, περισσότερα λεφτά για την ανανέωση του συμβολαίου; Προφανώς τότε δεν ήμουν τόσο ενοχλητικός.

Ο κύριος Ιγουαΐν, αν είχε διαβάσει την ιστορία της Νάπολης, θα διαπίστωνε ότι ήταν η μοναδική πόλη που απελευθερώθηκε μόνη της από τους Ναζί πριν έρθουν οι Αμερικανοί. Αυτός ο λαός μπορεί να είναι προδομένος, αλλά νιώθει και ντροπή.

Μήπως δεν δείχνει να ντρέπεται μετά τα λεγόμενα του ατζέντη του; Ότι η ομάδα στην οποία έπαιξε και του έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει 38 γκολ, δεν μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του; Η Νάπολι ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες στην Ιταλία, βασικό στοιχείο για έναν επιθετικό που θέλει να σκοράρει», ήταν η ανακοίνωση του Ντε Λαουρέντις.

Best of internet