Διούδης: «Άμεσα στην Super League με τον Άρη»

Διούδης: «Άμεσα στην Super League με τον Άρη»

Για τον στόχο της γρήγορης επιστροφής του Άρη στα μεγάλα σαλόνια μίλησε ο Σωκράτης Διούδης στην παρουσίασή του. Τι είπε για Μπριζ και τις φιλοδοξίες του.

Διούδης: «Άμεσα στην Super League με τον Άρη»
Ο Διούδης επισήμανε για:
 
Τις φιλοδοξίες του στον Άρη και τις παραστάσεις από το εξωτερικό: «Έχω μεγάλες φιλοδοξίες που συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. Αυτό που έχω πρώτο στο μυαλό μου είναι να επιστρέψει ο Άρης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην φυσική μας θέση, να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα γιατί αυτό είναι που λείπει από τον κόσμο και τον έχει κάνει να απομακρυνθεί από το γήπεδο τα τελευταία χρόνια και από κει και πέρα θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στο εξωτερικό με καλύτερες συνθήκες. Το πέρασμά μου από τη Μπριζ δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ειδικά την πρώτη χρονιά μου είχα αρκετά προβλήματα κυρίως προσαρμογής κι έκανα κι εγώ κάποια λάθη τα οποία έχω αντιληφθεί. Πλέον είμαι πιο ήρεμος και οι εμπειρίες που πήρα πιστεύω θα με βοηθήσουν στην συνέχεια της καριέρας μου».
 
Την Football League: «Αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, θα είναι κάτι καινούριο για μένα όπως και για την ομάδα με αυτή την περιπέτεια που περνάει τα τελευταία χρόνια. Από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει πρόκειται για ένα αρκετά σκληρό πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε ότι οι αντίπαλοι επειδή παίζουν με τον Άρη θα μας αφήνουν να κερδίζουμε άνετα. Ίσα ίσα που θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα στους εαυτούς τους και στον κόσμο τους. Εμείς με την κατάλληλη ενίσχυση που πιστεύω ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες στο ρόστερ θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να επανέλθουμε γρήγορα στην Super League».
 
Το Κύπελλο και την παρουσία του στα αποδυτήρια: «Πάντα ένας τίτλος είναι στόχος και το Κύπελλο είναι πιο εύκολο από ένα πρωτάθλημα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό, να εξασφαλίσουμε την άνοδο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και μας ευνοήσει η τύχη στις κληρώσεις, μπορούμε να κάνουμε μία καλή πορεία και στο Κύπελλο. Πρέπει να κοιτάμε βήμα - βήμα τους στόχους μας, να δουλέψουμε σαν ομάδα ώστε να βελτιωθούμε και να μην λέμε μεγάλα λόγια.
 
Εγώ είμαι από μικρός στον Άρη και έγινα αρχηγός της ομάδας. Ξέρω τα αποδυτήρια, γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις και τι γίνεται μέσα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν με φοβίζουν αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω ότι διαθέτω την προσωπικότητα για να ανταπεξέρθω σε αυτές τις προκλήσεις».
 
Τα χρήματα της μεταγραφής του και τα όσα ακολούθησαν στον Άρη: «Είναι κάτι που σίγουρα με προβληματίζει ως απλό άνθρωπο που παρακολουθούσε τις εξελίξεις μετά τη μεταγραφή μου στην Μπριζ. Ως ποδοσφαιριστής έκανα ότι καλύτερο μπορούσα εκείνη την στιγμή για την ομάδα. Ήταν μία δύσκολη περίοδος που σε όλους τους παίκτες οφείλονταν χρήματα. Μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ και θα μπορούσα να διαλέξω το δρόμο της προσφυγής όμως επέλεξα να βοηθήσω τον Άρη και να φέρω κάποια χρήματα από τη μεταγραφή μου που ήταν πολύ σημαντικά εκείνη την περίοδο. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να προβληματίζει περισσότερο τον κόσμο, εγώ ότι μπορούσα να κάνω το έκανα. Δεν γνωρίζω που πήγαν τα χρήματα που μπήκαν στον Άρη από την μεταγραφή μου, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να απαντήσω».

Best of internet