Εντός το φιλικό της Βέροιας με Απόλλωνα Σμύρνης

Εντός το φιλικό της Βέροιας με Απόλλωνα Σμύρνης

Νίκος Τσιώκος
Εντός το φιλικό της Βέροιας με Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Στη Βέροια θα γίνει τελικά το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (31/7 19:00). Σε συζητήσεις με Ολυμπιακό Βόλου για φιλικό την Τρίτη (2/8).

Για την Κυριακή (31/7) είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Βέροιας. Η «βασίλισσα του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε οριστικοποιηθεί η έδρα.

Τελικά, το ματς θα διεξαθχεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τη σέντρα να ορίζεται για τις 19:00 το απόγευμα εκείνης της ημέρας. Από εκεί και πέρα, ήταν γνωστό ότι στις 2 ή 3 Αυγούστου θα γινόταν άλλο ένα φιλικό στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, με τις δύο πλευρές να είναι σε συζητήσεις, ώστε ο αγώνας να λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη (2/8). Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία φιλικά της Βέροιας είναι με Ξάνθη στα Πηγάδια, Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων στις 6 και 13 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα