Πάρντο και Καμπιάσο για ρεβάνς με Χαποέλ

Πάρντο και Καμπιάσο για ρεβάνς με Χαποέλ

Ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακατεύει την... τράπουλα και ετοιμάζει Φελίπε Πάρντο και Εστέμπαν Καμπιάσο για Ισραήλ και σκέφτεται ακόμα τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια για στόπερ.

Πάρντο και Καμπιάσο για ρεβάνς με Χαποέλ

Αλλαγών συνέχεια από τον Ισπανό, που όπως σας έχουμε γράψει από χθες δεν θα διατηρήσει την ίδια 11άδα για τον επαναληπτικό στο Ισραήλ. Ο Πάρντο είναι μία επιλογή που είναι πια στα πλάνα για τα άκρα της επίθεσης και να μείνει στον πάγκο ο Ντουρμάζ.

Ο Καμπιάσο δείχνει να είναι σε θέση να βγάλει τουλάχιστον ένα ημίχρονο και αυτό μπορεί να τον βάλει στην αποστολή και ακόμα και στο βασικό σχήμα. Άλλωστε η ποιότητά του και η εμπειρία του μπορούν να βοηθήσουν σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα. Παράλληλα και ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει για τα καλά... πόντους για να ξεκινήσει.

Σε σχέση με το κέντρο της άμυνας μετά τα όσα έχουν γίνει με τον Ντα Κόστα παραμένει αβέβαιο το εάν θα μπει να παίξει. Η ψυχολογία του έμπειρου στόπερ δεν είναι και στα καλύτερά της. Ο Ντε Λα Μπέγια είναι - όπως σας έχουμε τονίσει από χθες - μία επιλογή για στόπερ για να πάει αριστερά ο Μαζουάκου και δεξιά ο Φιγκέιρας. Όπως και να έχει ο Βίκτορ θα πάρει μέσα στα επόμενα 24ωρα τις αποφάσεις του.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα οι θεωρητικά... σίγουροι για βασικοί είναι οι Καπίνο, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγιεβιτς και Φορτούνης.

Best of internet