Ελάχιστοι Ολλανδοί στην Τούμπα

Ελάχιστοι Ολλανδοί στην Τούμπα

Ελάχιστοι Ολλανδοί στην Τούμπα

bet365

Μπορεί η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ να είναι μεγάλη ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Άγιαξ, όμως δεν ισχύει το ίδιο και από την πλευρά των Ολλανδών.

Η τελευταία ενημέρωση, που είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνει λόγο για παρουσία ελάχιστων Ολλανδών οπαδών στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (03/08).

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι παράγοντες του Άγιαξ, ο αριθμός των φίλων της ολλανδικής ομάδας που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη δεν θα ξεπεράσει τους 200 εκ των οποίων οι 50 είναι χορηγοί και επίσημοι συνοδοί της.

Οι υπόλοιποι 150 προέρχονται από το κομμάτι των οπαδών και αναμένονται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη κάποιοι την Τρίτη και οι περισσότεροι την Τετάρτη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησε το ενδεχόμενο οι 150 Ολλανδοί οπαδοί να φιλοξενηθούν σε άλλη θύρα, πλην αυτής των φιλοξενουμένων, προκειμένου να μπορέσει να διαθέσει τα περίπου 3.300 εισιτήρια της θύρας 8 στους φίλους του «Δικεφάλου».

Η απάντηση των ανθρώπων του Άγιαξ ως προς την προοπτική να μεταφερθούν οι οπαδοί της ομάδας τους στη θύρα 2 του γηπέδου της Τούμπας ήταν αρνητική και έτσι ο ΠΑΟΚ θα υποχρεωθεί, βάσει και των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ, να διαθέσει μια θύρα 3.300 θέσεων στους 150 Ολλανδούς, που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε διαθέσει 1.500 εισιτήρια για τη θύρα των φιλοξενουμένων και άλλα 200 για τις Vip's θύρες της Τούμπας, από αυτά η ολλανδική ομάδα θα χρειαστεί ελάχιστα, αλλά θα δεσμευτεί μια ολόκληρη θύρα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα