Απειλεί με μηνύσεις ο Κούγιας

Απειλεί με μηνύσεις ο Κούγιας

Απειλεί με μηνύσεις ο Κούγιας

Με δήλωσή του, ο Αλέξης Κούγιας προειδοποίησε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις, αν δεν ανακαλέσουν το εξώδικο.

Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά το εξώδικο που του έστειλαν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Ο ισχυρός των «βυσσινί» προειδοποίησε ότι θα προχωρήσει σε μυνήσεις, αν δεν ανακληθεί το εξώδικο μέχρι τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (30/7).

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Κύριοι,

Εάν έως τις 10 π.μ. αύριο το πρωί 30/7/2016 δεν ανακαλέσετε το περιεχόμενο του εξωδίκου που κοινοποιήσατε και με το οποίο με συκοφαντήσατε, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ουδέποτε με εκβιάσατε κατά τη συνάντηση την οποία είχαμε στον Πλαταμώνα Πιερίας, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι εσείς είσαστε πέντε (Τσαγκάλης, Νάκας, Χατζούλης, Βαλλιάκος και ένα άγνωστο σε μένα πρόσωπο) και εγώ μόνος μου (άρα τα δικά σας ψεύδη μπορούν να νικήσουν τη δική μου αλήθεια), σας δηλώνω ότι θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω.

Δυστυχώς για σας, και λυπάμαι ειδικά για τον κ. Τσαγκάλη, τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου, λίγα λεπτά μετά την εκβίαση μου, είναι αδιάσειστα.

Best of internet