«Προσφέρει 4.5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Γκονζάλες»

«Προσφέρει 4.5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Γκονζάλες»

Δημήτρης Τομαράς
«Προσφέρει 4.5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Γκονζάλες»

bet365

Ιταλικά media υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζει γερό... μπάσιμο για τον 28χρονο στόπερ της Παλέρμο, Τζιανκάρλο Γκονζάλες.
Ξανά ρεπορτάζ από την Ιταλία επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Τζιανκάρλο Γκονζάλες. Μεταξύ άλλων το Calciomercato μεταδίδει πως οι πρωταθλητές έχουν ξεχωρίσει τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό της Παλέρμο για τον οποίο ετοιμάζουν πρόταση που θα φτάσει τα 4.5 εκατ. ευρώ.
Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στην επιθυμία του Κοσταρικανού διεθνή αμυντικού να αποχωρήσει από την ομάδα της Σικελίας, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2014. Ο Γκονζάλες πέρυσι είχε 36 συμμετοχές και 2 γκολ με την φανέλα της Παλέρμο και ενώ εκτός από σέντερ μπακ μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα