Ήθελαν τον Μίλικ για την Τούμπα!

Ήθελαν τον Μίλικ για την Τούμπα!

bet365

Η πρόταση των ανθρώπων του Άγιαξ, που «έπεσε» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Νάπολι για την παραχώρηση του Μίλικ, αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να προχωράει…

Ο Πολωνός στράικερ βρίσκεται στη Ρώμη, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην περιοχή του Ντιμάρο, όπου η Νάπολι πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί, αναμένεται να βρεθεί και ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τον Άγιαξ.

Από την Τετάρτη όταν και ο Μαρκ Οφερμαρς, τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, άναψε το πράσινο φως για το ταξίδι του Μίλικ στην Ιταλία πολλά είναι τα σενάρια και οι φήμες, που έχουν αναπτυχθεί γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι άνθρωποι του «Αίαντα», σύμφωνα με τον Ολλανδικό Τύπο, ενώ συμφώνησαν προφορικά με τους Ναπολιτάνους για την παραχώρηση του Μίλικ ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν τον Πολωνό επιθετικό στη ρεβάνς της Τούμπας και στη συνέχεια να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, φέρεται να ήταν διατεθειμένοι να αναλάβουν τον κίνδυνο απώλειας πολλών εκατομμυρίων από το συνολικό κόστος (οι Ολλανδοί το ανεβάζουν στα 34 εκατομμύρια, ενώ οι Ιταλοί επιμένουν να γράφουν για 25 εκατομμύρια συν μπόνους) της μεταγραφής σε περίπτωση, που υπήρχε σοβαρός τραυματισμός του Αρεκ Μίλικ στον δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στον Άγιαξ έχουν θορυβηθεί ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, βλέπουν ότι μπορεί για δεύτερη σερί χρονιά να μείνουν νωρίς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, συζήτησαν αυτό το ενδεχόμενο, κάτι που τελικώς οι Ιταλοί απέρριψαν και ετοιμάζονται τη Δευτέρα να παρουσιάσουν και επίσημα τον Πολωνό φορ στο κοινό του «Σαν Πάολο» πριν από το φιλικό αγώνα (21.45) εναντίον της Νις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα